Vegetarburger med rodfrugtfritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrødløg
  • 60 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  crisp salat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  chilimayonnaise
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarburger med rodfrugtfritter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En virkelig lækker burger - helt uden kød. Vi har lavet bøfferne af kidneybønner og lagt burgerne sammen med salat, agurk, tomat og chilimayonnaise serveret i en fuldkornsbolle. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrødløg
  • 60 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  crisp salat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  chilimayonnaise

Fremgangsmåde

1. Kom rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen.

2. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Skræl rødløget og skær det i grove stykker. Kom kidneybønner, rødløg, havregryn, æg, bouillon og paprika i en blender og blend det til en fast masse. Lad farsen trække i 5 min.

3. Imens farsen trækker: Skyl tomater og agurk og skær dem i skiver.

4. Varm en pande op med olivenolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker dine bøffer. Steg bøfferne til de har en fast konsistens og gylden overfalde på begge sider.

5. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.

Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre