Vegetargryde med kikærter, spinat og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 tskrød karrypasta
  • 6 stkkaffir limeblade
  • 100 gramfriske spinatblade*
  •  soya
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kikærter har en mild smag, som mange børn - tro det eller ej - godt kan lide. Og denne vegetarret falder også i glimrende jord hos både børn og voksne hjemme hos os. Kikærterne får selskab af kartofler, limeblade, gulerødder, kokosmælk og friske spinatblade. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skræl løget og skær det i tern. Steg løget i olivenolie og tilsæt kartofler og gulerødder efter et par minutter.

2. Tilsæt skyllede kikærter fra dåse, vand, kokosmælk, karrypasta og limeblade. Lad det hele koge i ca. 20 minutter - til kartoflerne er møre. Vend de friske spinatblade i retten.

3. Smag til med soya og tilføj evt. lidt salt, hvis der mangler.

4. Server retten med friske krydderurter, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn skrælle- og skære kartofler og gulerødder i mindre stykker.

Hvis du kan lide friske koriander, så smager de rigtig godt til retten.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre