Vegetargryde med kikærter, spinat og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 tskrød karrypasta
  • 6 stkkaffir limeblade
  • 100 gramfriske spinatblade
  •  soya
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetargryde med kikærter, spinat og kokos

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Kikærter har en mild smag, som mange børn - tro det eller ej - godt kan lide. Og denne vegetarret falder også i glimrende jord hos både børn og voksne hjemme hos os. Kikærterne får selskab af kartofler, limeblade, gulerødder, kokosmælk og friske spinatblade. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 tskrød karrypasta
  • 6 stkkaffir limeblade
  • 100 gramfriske spinatblade
  •  soya
  •  salt
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skræl løget og skær det i tern. Steg løget i olivenolie og tilsæt kartofler og gulerødder efter et par minutter.

2. Tilsæt skyllede kikærter fra dåse, vand, kokosmælk, karrypasta og limeblade. Lad det hele koge i ca. 20 minutter - til kartoflerne er møre. Vend de friske spinatblade i retten.

3. Smag til med soya og tilføj evt. lidt salt, hvis der mangler.

4. Server retten med friske krydderurter, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn skrælle- og skære kartofler og gulerødder i mindre stykker.


Hvis du kan lide friske koriander, så smager de rigtig godt til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre