Vegetargryde med røde linser og kokosmælk. Hertil vilde ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 100 gramrøde linser
  • 1 stkløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetargryde med røde linser og kokosmælk. Hertil vilde ris.

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker vegetarisk gryderet med røde linser, gulerødder, peberfrugt og kokosmælk. Vi serverer den med vilde ris og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 100 gramrøde linser
  • 1 stkløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skyl de røde linser, pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Varm olivenolie i en gryde og svits spidskommen og karry. Tilsæt røde linser og løg og lad det stege i ca. 3-5 min. Tilsæt kokosmælk, vand og tomatpuré og lad det simre.

4. Skræl gulerødderne og skyl peberfrugten. Skær gulerødderne og peberfrugten i små tern. Tilsæt gulerødder og peberfrugt og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

5. Server vegetargryden med vilde ris og top med creme fraiche og evt. friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og frisk eller tørret chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre