Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Denne ret er super nem at lave og smager skønt! Vi har brugt en færdig økologisk fajitablanding fra REMA 1000, hakkede tomater, kidney bønner og revet squash - og serverer retten med vilde ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 0.5 stksquash
- 1 dåsekidneybønner
- 2 stkavocado
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm lidt olivenolie op i en gryde, tilsæt fajitablandingen. Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. og tilsæt derefter hakkede tomater.3
Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl kidneybønnerne og tilsæt dem sammen med revet squash. Lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.4
Skær avocadoerne i tern.5
Server fajita-gryden med dampende varme ris og top med avokadotern og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.
Ekstra smag: Chili og friske koriander.