Vegetarisk fajita-gryde med vilde ris. Hertil avocado og creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk fajita-gryde med vilde ris. Hertil avocado og creme fraiche.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Denne ret er super nem at lave og smager skønt! Vi har brugt en færdig økologisk fajitablanding fra REMA 1000, hakkede tomater, kidney bønner og revet squash - og serverer retten med vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm lidt olivenolie op i en gryde, tilsæt fajitablandingen. Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. og tilsæt derefter hakkede tomater.

3. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl kidneybønnerne og tilsæt dem sammen med revet squash. Lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Skær avocadoerne i tern.

5. Server fajita-gryden med dampende varme ris og top med avokadotern og creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.

Ekstra smag: Chili og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre