Vegetarisk fuldkornspizza. Hertil pestodressing og sweet potato fritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 400 gramfuldkornspizzadej
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stktomat
  • 1 stkrødløg
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 90 gramgrøn pesto
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk fuldkornspizza. Hertil pestodressing og sweet potato fritter.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk pizza med snackpeber, rødløg, tomater, icebergsalat og pestodressing. Serveret med sweet potato fritter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 400 gramfuldkornspizzadej
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stktomat
  • 1 stkrødløg
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 90 gramgrøn pesto
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag sweet potato fritterne efter anvisningen på posen.

2. Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Skyl snackpeberen og tomaten og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i tynde skiver.

4. Fordel pizzasaucen og top herefter med snackpeber, tomat, rødløg og revet ost. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og er derfor ikke vegetariske.

5. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.

6. Imens sweet potato fritterne og pizzaen bager: Snit icebergsalaten fint og rør creme fraichen sammen med pestoen.

7. Server den sprøde pizza med snittet icebergsalat, pestodressing på toppen og sweet potato fritter på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre