Vegetarisk gryderet med baked beans og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 stkhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dlvand
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med baked beans og vilde ris

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En lækker vegetarisk gryderet med gulerødder, squash, peberfrugt og baked beans, som giver retten en lidt sødlig smag. Retten bliver serveret med vilde ris og toppet med purløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 stkhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dlvand
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af løg og hvidløg, skær løget i små tern og hak hvidløgene fint.

3. Varm en pande op med olivenolie og svit paprika heri. Tilsæt gulerødder, løg og hvidløg og lad det steg i ca. 5 min.

4. Skyl peberfrugten og squashen og skær dem i tern. Hæld den i gryden og lad dem steg med i ca. 5 min. Tilføj baked beans, tomatpuré og vand og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server gryderetten med dampende varme ris og top med friskklippet purløg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. Lad dem også skylle peberfrugten og squashen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre