Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk gryderet med gulerødder, squash, peberfrugt og baked beans, som giver retten en lidt sødlig smag. Retten bliver serveret med vilde ris og toppet med purløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 250 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 2 stkhvidløg
- 1 spskpaprika
- 0.5 stksquash
- 1 stkblandede peberfrugter
- 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
- 70 gramtomatpuré
- 2 dlvand
- 1 pottepurløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af løg og hvidløg, skær løget i små tern og hak hvidløgene fint.3
Varm en pande op med olivenolie og svit paprika heri. Tilsæt gulerødder, løg og hvidløg og lad det steg i ca. 5 min.4
Skyl peberfrugten og squashen og skær dem i tern. Hæld den i gryden og lad dem steg med i ca. 5 min. Tilføj baked beans, tomatpuré og vand og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.5
Server gryderetten med dampende varme ris og top med friskklippet purløg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. Lad dem også skylle peberfrugten og squashen.