Vegetarisk gryderet med kartofler, bønner og kokosmælk. Hertil bulgur og peanuts.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 400 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramfrosne bønner
  • 1 spskmajsstivelse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med kartofler, bønner og kokosmælk. Hertil bulgur og peanuts.

I samarbejde med

En lækker gryderet med kartofler og bønner i en sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry, paprika og spidskommen. Serveret med bulgur og peanuts på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 400 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramfrosne bønner
  • 1 spskmajsstivelse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skræl kartoflerne og skær i små tern. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, karry og paprika. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartoffelternene. Lad det simre i ca. 15 minutter.

4. Tilsæt de frosne bønner og lad retten simre yderligere i 10 minutter.

5. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring. Smag til med salt og peber.

6. Server den vegetariske gryderet med bulguren og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre