Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker gryderet med varme krydderier, kartofler, squash, hakkede tomater og kokosmælk serveret med ris og fintsnittet spidskål. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 300 gramkartofler
- 1 stksquash
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.25 stkspidskål
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Skrub kartoflerne, skyl squashen og skær begge dele i små tern.4
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og paprika sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler og squash og lad det stege med i et par minutter.5
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.6
Imens retten simrer: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskål sammen med olivenolie, salt og peber.7
Server den vegetariske gryderet med dampende varme ris og fintsnittet spidskål. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander.