Vegetarisk gryderet med rød karry, kokosmælk og peanutbutter. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 1 stkløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 1 dåsekikærter
  • 4 dlkokosmælk
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 spskpeanutbutter
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med rød karry, kokosmælk og peanutbutter. Hertil bulgur.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarret med peberfrugter og kikærter i en smagfuld sovs af rød karrypasta, kokosmælk og peanutbutter. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 1 stkløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 1 dåsekikærter
  • 4 dlkokosmælk
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 spskpeanutbutter
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skyl peberfrugterne. Skær løg og peberfrugter i små tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits rød karrypasta. Tilsæt løg og peberfrugt og steg det under omrøring.

4. Skyl kikærterne og tilsæt dem sammen med kokosmælk, tomatpuré, peanutbutter og bouillon. Lad retten simre i ca. 20 min. og smag til med salt og peber.

5. Server den smagfulde vegetarret med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle peberfrugterne. De kan også smage retten til.

Ekstra smag: Tilsæt mere rød karrypasta og smag til med limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre