Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker vegetarret med peberfrugter og kikærter i en smagfuld sovs af rød karrypasta, kokosmælk og peanutbutter. Serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 1 stkløg
- 3 stkblandede peberfrugter
- 0.5 spskrød karrypasta
- 1 dåsekikærter
- 4 dlkokosmælk
- 70 gramtomatpuré
- 2 spskpeanutbutter
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løget og skyl peberfrugterne. Skær løg og peberfrugter i små tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits rød karrypasta. Tilsæt løg og peberfrugt og steg det under omrøring.4
Skyl kikærterne og tilsæt dem sammen med kokosmælk, tomatpuré, peanutbutter og bouillon. Lad retten simre i ca. 20 min. og smag til med salt og peber.5
Server den smagfulde vegetarret med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle peberfrugterne. De kan også smage retten til.
Ekstra smag: Tilsæt mere rød karrypasta og smag til med limesaft.