Vegetarisk karryret med kokosmælk og peanutbutter. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk karryret med kokosmælk og peanutbutter. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en simpel vegetarisk ret med en rød karry blanding fra frost, kikærter, kokosmælk, peanutbutter og ris. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie. Svits grøntsagerne og tilsæt kokosmælk og peanutbutter.

3. Skyl kikærterne og tilsæt dem til retten.

4. Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og vend det i retten under omrøring. Smag til med soya og limesaft.

5. Server den vegetariske karryret med dampende varme ris og top evt. med peanuts og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og peanuts.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre