Vegetarisk one pot pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 300 gramgulerødder*
  • 6.5 dlvand
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker one pot pasta helt uden kød. Opskriften er særligt god til travle dage, da alle ingredienser blot skal op i en og samme gryde, hvor de passer sig selv, indtil der er serveret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak rødløg, hvidløg og basilikum. Skyl tomaterne og skær dem i halve.

2. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i tern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

3. Kom alle ingredienser i en stor gryde og bring det hele i kog. Husk at røre i gryden undervejs. Skru ned for varmen og lad retten simre på mellemvarme i ca. 15 min., til spaghettierne er færdigtilberedt.

4. Smag til med salt og peber og server retten i dybe tallerkener. Pynt evt. med lidt grønt og revet parmesan på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne i gryden og hjælpe med at smage til. Ekstra smag: Tilsæt frisk basilikum og revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre