Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker vegetarisk udgave af den klassiske ristaffel. Karrysovsen er lavet med masser af smuglergrønt, kokosmælk og kikærter. vi serverer retten med ris og lækker topping. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 fedhvidløg
- 2 spskkarry
- 350 gramfrosne suppeurter
- 1 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekikærter
- 2 stkbananer
- 100 grampeanuts
- 50 gramrosiner
- 50 gramkokosmel
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, hvidløg og suppeurter.3
Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Blend herefter sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.4
Skyl kikærterne, vend dem i karrysovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.5
Skær bananerne i skiver og anret peanuts, rosiner og kokosmel i små skåle.6
Server karrysovsen med kikærter, dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære bananerne i skiver og komme topping i små skåle.
Ekstra smag: Limesaft og forårsløg.