Vegetarisk ristaffel med kikærter og lækker topping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 1 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkbananer
  • 100 grampeanuts
  • 50 gramrosiner
  • 50 gramkokosmel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk ristaffel med kikærter og lækker topping

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk udgave af den klassiske ristaffel. Karrysovsen er lavet med masser af smuglergrønt, kokosmælk og kikærter. vi serverer retten med ris og lækker topping. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 1 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkbananer
  • 100 grampeanuts
  • 50 gramrosiner
  • 50 gramkokosmel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, hvidløg og suppeurter.

3. Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Blend herefter sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Skyl kikærterne, vend dem i karrysovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Skær bananerne i skiver og anret peanuts, rosiner og kokosmel i små skåle.

6. Server karrysovsen med kikærter, dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære bananerne i skiver og komme topping i små skåle.

Ekstra smag: Limesaft og forårsløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre