Vegetarisk rød karry med kokosmælk, kartofler og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk rød karry med kokosmælk, kartofler og ris

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En simpel vegetarisk ret lavet med en færdig rød karryblanding, kartofler og kokosmælk og serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.

3. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryblandingen og kartoflerne i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.

4. Server retten i skåle og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og hjælpe med at smage til.

Ekstra smag: Top med soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre