Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Spaghetti bolognese er en klassiker og et hit i de fleste børnefamilier. Her har vi lavet en vegetarisk udgave og brugt Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 400 gramNaturli Hakket
- 2 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 spsktørret oregano
- 1 spsktørret timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 spskbalsamicoeddike
- 250 gramspaghetti
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt Hakket og brun det af i 5-7 min.3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano, timian, bouillon og eddike. Lad sovsen simre så længe som muligt. Tilsæt evt. lidt vand undervejs og smag til med salt og peber.4
Imens bolognesen simrer: Kog spaghettien efter anvisning på pakken.5
Server spaghettien med vegetarisk bolognese. Top evt. med revet ost efter smag. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettierne.