Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Tikka masala er en lækker indisk ret. Her har vi tilsat smuglergrønt i form af blomkålsris og serveret den med fuldkorns-couscous og toppet med en lækker myntedressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 1 dåsekikærter
- 200 gramfrossen blomkålsris
- 1 dåsehakkede tomater
- 350 gramtikka masala sauce
- 0.5 stkagurk
- 1 pottefrisk mynte
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken.2
Skyl kikærterne. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits blomkålsrisene. Tilsæt hakkede tomater, tikka masala sauce og kikærter. Lad retten simre i ca. 10 min.3
Skyl agurken og mynten. Riv agurken på den grove side af et rivejern og pres væden ud med fingrene. Hak mynten fint.4
Rør creme fraiche, revet agurk og hakket mynte sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.5
Server vegetarisk tikka masala med dampende varme couscous og top med myntedressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.