Vegetarisk tikka masala med hvidløgsris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramvilde ris
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekikærter
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 50 grammandler
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk tikka masala med hvidløgsris

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Vegetarisk tikka masala er en skøn indisk ret, hvor vi har tilsat snackpeber, squash og kikærter. Vi serverer tikka masala med smagfulde hvidløgsris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramvilde ris
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekikærter
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 50 grammandler
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm en kasserolle op med lidt olivenolie og svits hvidløg og halvdelen af løgene. Tilsæt ris, vand og bouillon og kog risene som anvist på pakken.

3. Skyl snackpeberne og skær dem i tern. Varm en anden gryde op med lidt olivenolie og svits snackpeberne og resten af løgene.

4. Riv squashen på den grove side af et rivejern og skyl kikærterne. Tilføj tikka masala sauce, hakkede tomater, squash og kikærter. Lad retten simre i ca. 20 min.

5. Hak mandlerne groft.

6. Server den vegetariske tikka masala med dampende varme hvidløgsris og top med creme fraiche og mandler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre