Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Wokretter er super nemme at lave og smager skønt! Her har vi lavet en vegetarisk udgave med masser af grøntsager, østerssauce og cashewnødder. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkporre
- 0.5 stkbroccoli
- 200 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 225 grambabymajs
- 1 fedhvidløg
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 45 gramcashewnødder
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skær porren i tynde skiver og pluk små buketter af broccolien. Skyl det hele grundigt. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl peberfrugten og skær den i strimler. Dræn babymajsene for vand. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.3
Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits hvidløget. Tilsæt porre, broccoli og gulerødder og lad det stege i ca. 5 min. Husk at røre undervejs.4
Tilsæt peberfrugt og babymajs og lad det simre videre i ca. 5 min. Husk at røre undervejs.5
Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre i et par minutter til grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har bid.6
Server den vegetariske wok med dampende varme ris og cashewnødder på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med limesaft og soya.