Vegetarisk wok med grøntsager, østerssauce og cashewnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkporre
  • 0.5 stkbroccoli
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 225 grambabymajs
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Wokretter er super nemme at lave og smager skønt! Her har vi lavet en vegetarisk udgave med masse af grøntsager, østerssauce og cashewnødder. Serveret med fuldkornsris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skær porren i tynde skiver og pluk små buketter af broccolien. Skyl det hele grundigt. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl peberfrugten og skær den i strimler. Dræn babymajsene for vand. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.

3. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits hvidløget. Tilsæt porre, broccoli og gulerødder og lad det stege i ca. 5 min. Husk at røre undervejs.

4. Tilsæt peberfrugt og babymajs og lad det simre videre i ca. 5 min. Husk at røre undervejs.

5. Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre i et par minutter til grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har bid.

6. Server den vegetariske wok med dampende varme ris og cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Top med limesaft og soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre