Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en simpel wokret med en rød karryblanding fra frost, kokosmælk, kikærter og bønnespirer. Retten serveres med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskmajsstivelse
- 1 dåsekikærter
- 150 grambønnespirer
- 3 spsksoya
- 1 stklime
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og steg den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i ca. 5 min.3
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det retten under omrøring.4
Skyl kikærterne og bønnespirerne, vend dem i retten og lad den simre i ca. 5 min.5
Tilsæt soya og lad retten simre ved svag varme indtil risene er færdige.6
Server wokretten i skåle med dampende varme ris og top med limesaft og evt. friske koriander hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med rød karrypasta og friske koriander.