Vegetarisk wokret med kokosmælk og kikærter. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 dåsekikærter
  • 150 grambønnespirer
  • 3 spsksoya
  • 1 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk wokret med kokosmælk og kikærter. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en simpel wokret med en rød karryblanding fra frost, kokosmælk, kikærter og bønnespirer. Retten serveres med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 dåsekikærter
  • 150 grambønnespirer
  • 3 spsksoya
  • 1 stklime
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og steg den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i ca. 5 min.

3. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det retten under omrøring.

4. Skyl kikærterne og bønnespirerne, vend dem i retten og lad den simre i ca. 5 min.

5. Tilsæt soya og lad retten simre ved svag varme indtil risene er færdige.

6. Server wokretten i skåle med dampende varme ris og top med limesaft og evt. friske koriander hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med rød karrypasta og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre