Vegetariske grillpølser med lun kartoffelsalat og tzatziki

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramnye kartofler
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 240 gramvegetariske grillpølser
  • 0.5 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 25 grampinjekerner
  • 1 dåsekikærter
  • 35 gramrucola
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetariske grillpølser med lun kartoffelsalat og tzatziki

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vegetariske grillpølser serveret med lun kartoffelsalat lavet med nye kartofler, kikærter, squash, snackpeber, rucola, soltørret tomater og ristede pinjekerner. Du kan med fordel fyre op under grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramnye kartofler
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 240 gramvegetariske grillpølser
  • 0.5 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 25 grampinjekerner
  • 1 dåsekikærter
  • 35 gramrucola
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Skyl squashen og snackpeberne, skær dem ud efter eget ønske og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Steg squash, snackpeber og grillpølser til de har fået lidt stegeskorpe.

4. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Rør creme fraiche sammen med agurk og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

5. Rist pinjekernerne på en tør pande.

6. Skyl kikærterne og rucolaen og skær de soltørrede tomater i små tern.

7. Vend kartofler, squash, snackpeber, kikærter, rucola og soltørrede tomater sammen i en skål og smag til med salt og peber. Top med ristede pinjekerner.

8. Server de vegetariske grillpølser med lun kartoffelsalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squash og snackpeber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.