Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vegetariske grillpølser serveret med lun kartoffelsalat lavet med nye kartofler, kikærter, squash, snackpeber, rucola, soltørret tomater og ristede pinjekerner. Du kan med fordel fyre op under grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramnye kartofler
- 1 stksquash
- 2 stksnackpeber
- 240 gramvegetariske grillpølser
- 0.5 stkagurk
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 25 grampinjekerner
- 1 dåsekikærter
- 35 gramrucola
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.2
Skyl squashen og snackpeberne, skær dem ud efter eget ønske og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.3
Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Steg squash, snackpeber og grillpølser til de har fået lidt stegeskorpe.4
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Rør creme fraiche sammen med agurk og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.5
Rist pinjekernerne på en tør pande.6
Skyl kikærterne og rucolaen og skær de soltørrede tomater i små tern.7
Vend kartofler, squash, snackpeber, kikærter, rucola og soltørrede tomater sammen i en skål og smag til med salt og peber. Top med ristede pinjekerner.8
Server de vegetariske grillpølser med lun kartoffelsalat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squash og snackpeber.