Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre vegetarbøffer lavet med kidneybønner, rød peberfrugt, rødløg og hvidløg. Serveret med rodfrugtfritter, sprød salat og hjemmerørt basilikum-mayo. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Veggie-bøffer
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 0.5 spsktørret oregano
- salt
- peber
- olivenolie
- rapsolie
- Salat
- 250 gramgulerødder
- 1 stkhjertesalat
- 25 gramsolsikkekerner
- 2 spskeddike
- Mayo
- 6 spskmayonnaise
- 1 spskeddike
- 1 pottefrisk basilikum
Fremgangsmåde
1
Bag rodfrugtfritterne som anvist på posen.2
Skyl kidneybønnerne og peberfrugten. Skær peberfrugten i grove tern, pil skrællen af rødløget og skær det i grove tern. Kom kidneybønner, peberfrugt, rødløg, hvidløg, havregryn, æg, tørret oregano, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen til en fast og ensartet masse.3
Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker dine bøffer.4
Steg veggie-bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Vær forsigtig når du vender dem.5
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl hjertesalaten og snit den i mundrette strimler. Vend gulerødder, hjertesalat, solsikkekerner, en sjat olivenolie og eddike samme i en skål.6
Blend mayonnaise, 1 spsk. eddike og skyllet frisk basilikum med en stavblender eller i en minihakker. Kom basilikum-mayoen i en lille skål.7
Server veggibøfferne med den sprøde salat, rodfrugtfritter og basilikum-mayo. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle gulerødderne og skylle hjertesalaten.