Veggie-bøffer med rodfrugtfritter, sprød salat og basilikum-mayo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Veggie-bøffer
  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1  stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 60 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  • Salat
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkhjertesalat
  • 25 gramsolsikkekerner
  • 2 spskeddike
  • Mayo
  • 6 spskmayonnaise
  • 1 spskeddike
  • 1 pottefrisk basilikum
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Veggie-bøffer med rodfrugtfritter, sprød salat og basilikum-mayo

I samarbejde med

Lækre vegetarbøffer lavet med kidneybønner, rød peberfrugt, rødløg og hvidløg. Serveret med rodfrugtfritter, sprød salat og hjemmerørt basilikum-mayo. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Veggie-bøffer
  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1  stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 60 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  • Salat
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkhjertesalat
  • 25 gramsolsikkekerner
  • 2 spskeddike
  • Mayo
  • 6 spskmayonnaise
  • 1 spskeddike
  • 1 pottefrisk basilikum

Fremgangsmåde

1. Bag rodfrugtfritterne som anvist på posen.

2. Skyl kidneybønnerne og peberfrugten. Skær peberfrugten i grove tern, pil skrællen af rødløget og skær det i grove tern. Kom kidneybønner, peberfrugt, rødløg, hvidløg, havregryn, æg, tørret oregano, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen til en fast og ensartet masse.

3. Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker dine bøffer.

4. Steg veggie-bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Vær forsigtig når du vender dem.

5. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl hjertesalaten og snit den i mundrette strimler. Vend gulerødder, hjertesalat, solsikkekerner, en sjat olivenolie og eddike samme i en skål.

6. Blend mayonnaise, 1 spsk. eddike og skyllet frisk basilikum med en stavblender eller i en minihakker. Kom basilikum-mayoen i en lille skål.

7. Server veggibøfferne med den sprøde salat, rodfrugtfritter og basilikum-mayo. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle gulerødderne og skylle hjertesalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre