Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Dette er en af de få opskrifter hos Mambeno, der indeholder en færdigkøbt sauceblanding. Men vi er vilde med Glyngøres NemFisk, og vi har nærlæst ingredienslisten: NemFisk indeholder ingen mærkelige tilsætningsstoffer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgurtil to dage
- 1 stkfennikel
- 2 spskbalsamicoeddike
- 2 spskakaciehonning
- 4 stklaksefileter
- 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
- 1 dlmælk
- 1 stkrød peberfrugt
- 1/2 pottedild
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 175 grader varmluft og kog bulguren efter anvisning på pakken. Husk at lave bulgur til to dage, så når bulguren er færdig, så tag halvdelen fra og gem det i køleskabet til i morgen.2
Vask og del fenniklen i fire stykker. Brun dem i olie på en pande på den flade side i et par minutter. Skru lidt ned for varmen og hæld balsamico og honning udover de fire stykker fennikel. Læg låg på panden og lad fenniklen bage i ca. 25 minutter. Pas på, den ikke brænder på!3
Læg laksebøfferne i et ildfast fad. Pisk sovsen sammen med mælk og hæld den over laksen. Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter. Den er færdig, når laksen deler sig i flager, når du prikker i den med en gaffel.4
Skær rød peberfrugt i fine tern og hak dilden. Bland begge dele sammen med bulguren og server sammen med laksen og den stegte fennikel.5
Velbekomme :o)