Verdens nemmeste laks med bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgurtil to dage
  • 1 stkfennikel
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 2 spskakaciehonning*
  • 4 stklaksefileter
  • 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
  • 1 dlmælk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1/2 pottedild
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er en af de få opskrifter hos Mambeno, der indeholder en færdigkøbt sauceblanding. Men vi er vilde med Glyngøres NemFisk, og vi har nærlæst ingredienslisten: NemFisk indeholder ingen mærkelige tilsætningsstoffer. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft og kog bulguren efter anvisning på pakken. Husk at lave bulgur til to dage, så når bulguren er færdig, så tag halvdelen fra og gem det i køleskabet til i morgen.

2. Vask og del fenniklen i fire stykker. Brun dem i olie på en pande på den flade side i et par minutter. Skru lidt ned for varmen og hæld balsamico og honning udover de fire stykker fennikel. Læg låg på panden og lad fenniklen bage i ca. 25 minutter. Pas på, den ikke brænder på!

3. Læg laksebøfferne i et ildfast fad. Pisk sovsen sammen med mælk og hæld den over laksen. Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter. Den er færdig, når laksen deler sig i flager, når du prikker i den med en gaffel.

4. Skær rød peberfrugt i fine tern og hak dilden. Bland begge dele sammen med bulguren og server sammen med laksen og den stegte fennikel.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre