Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
35 min
Dette er en af de få opskrifter hos Mambeno, der indeholder en færdigkøbt sauceblanding. Men vi er vilde med Glyngøres NemFisk. Vi har nærlæst ingredienslisten, og NemFisk indeholder ingen mærkelige tilsætningsstoffer. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- Laks
- 4 stklaksefileter
- 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
- 1 dlmælk
- Krydrede bagte kartofler i halve
- 4 stkbagekartofler
- 1 spskallroundkrydderi
- olivenolie
- 0.3 pottedild
- Verdens hurtigste græske salat
- 1/2 stkagurk
- 1 glassorte oliven
- 1/2 bakkecherrytomater
- 1/2 bøttesalatost i tern
- olivenolie- til servering
Fremgangsmåde
Krydrede bagte kartofler i halve
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Vask kartoflerne og halver dem. Snit tern i overfladen og dryp med olivenolie. Drys derefter med den mængde krydderi, som du ønsker.3
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, til de er gyldne.Laks
4
Læg laksebøfferne i et ildfast fad. Pisk sovsen sammen med mælk og hæld den over laksen.5
Sæt laksen ind i ovnen til kartoflerne efter ca. 20 minutter. Laksen skal have ca. 25 minutter. Den er færdig, når laksen deler sig i flager, når du prikker i den med en gaffel.Verdens hurtigste græsk salat
6
Halver agurken og fjern kernerne i midten.7
Halver tomaterne, bland dem sammen med agurk og de afdryppede salatost og oliven.8
Dryp lidt olivenolie på toppen.9
Server laksen med kartofler og græsk salat - og lidt dild på toppen, hvis du synes.10
Velbekomme :o)