Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Gryderetter er super lækre, har masser af smag og er nemme at lave. Her har vi lavet en lækker vintergryde med svinekød, bacon og squash i en mild tomatsovs, som vi serverer sammen med ris og friske spinatblade. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid .Alt efter pakkestørrelse i supermarkedet, kan du bruge lidt mere eller mindre kød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksquash
- 300 gramkoteletter
- 100 grambacon i tern
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret timian
- 2 dåsehakkede tomater
- 2 spskrød pesto
- 75 gramspæde spinatblade
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Vask squashen og skær den i grove tern. Skær koteletterne i mundrette bidder - husk at vaske fingre, kniv og spækbræt efterfølgende.3
Brun baconen af i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, squash, paprika, timian og kød og rør godt. Bruger du en stærk paprika, er det ikke sikkert, at du skal bruge det hele - smag til undervejs.4
Tilsæt hakkede tomater og rød pesto og bring gryden i kog. Lad retten simre i 10 min., til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.5
Skyl spinatbladene grundigt og vend dem i gryden eller server som salat ved siden af. Husk at varme retten godt igennem, hvis du tilsætter spinaten til gryden. Server med dampende ris.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære koteletterne. De kan også skære squashen i tern.