Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Nem vintersuppe med en færdig rodfrugtblanding, kartofler, gulerødder, frisk timian og cremefine. Vi serverer suppen med ristede kikærter og rugbrødsboller med friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 250 gramgulerødder
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 0.25 pottefrisk timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 6 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 dåsekikærter
- 0.5 spskpaprika
- 4 stkrugbrødsboller
- 125 gramfriskost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits kartofler, gulerødder, rodfrugter og timian i et par minutter. Tilsæt bouillon, vand og cremefine og lad det simre under låg i ca. 20 min.2
Kom kikærterne i en si, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Varm en pande op med olivenolie og paprika og steg kikærterne til de bliver gyldne og sprøde. Drys med salt og peber.3
Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen.4
Blend suppen og smag til med salt og peber.5
Server vintersuppen i skåle med ristede kikærter på toppen og rugbrødsboller med friskost på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne.