Vintersuppe med rodfrugter og timian. Hertil ristede kikærter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 0.25 pottefrisk timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 spskpaprika
  • 4 stkrugbrødsboller
  • 125 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vintersuppe med rodfrugter og timian. Hertil ristede kikærter.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Nem vintersuppe med en færdig rodfrugtblanding, kartofler, gulerødder, frisk timian og cremefine. Vi serverer suppen med ristede kikærter og rugbrødsboller med friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 0.25 pottefrisk timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 spskpaprika
  • 4 stkrugbrødsboller
  • 125 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits kartofler, gulerødder, rodfrugter og timian i et par minutter. Tilsæt bouillon, vand og cremefine og lad det simre under låg i ca. 20 min.

2. Kom kikærterne i en si, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Varm en pande op med olivenolie og paprika og steg kikærterne til de bliver gyldne og sprøde. Drys med salt og peber.

3. Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen.

4. Blend suppen og smag til med salt og peber.

5. Server vintersuppen i skåle med ristede kikærter på toppen og rugbrødsboller med friskost på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre