Wok med hakket svinekød og grønne bønner. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 3 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket svinekød
  • 450 gramfrosne bønner
  • 4 spsksoya
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 25 gramsesamfrø
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wok med hakket svinekød og grønne bønner. Hertil ris.

I samarbejde med

Her serverer vi en simpel wokret med hakket svinekød, masser af hvidløg, rød peberfrugt og grønne bønner fra frost i en marinade af soya og sød chilisauce. Kan du få friske grønne bønner, kan du selvfølgelig også bruge dem. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 3 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket svinekød
  • 450 gramfrosne bønner
  • 4 spsksoya
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 25 gramsesamfrø
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i både og hak hvidløgene fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær i strimler.

3. Varm en wok eller en dyb pande op med lidt olivenolie og svits kødet godt af. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og bønner og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce.

4. Rist sesamfrøene på en tør pande til de har fået lidt farve.

5. Server wokretten med dampende varme ris og sesamfrø på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og hvidløgene.

Ekstra smag: Tilføj mere soya og sød chilisauce.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre