Wrap med æg, peberfrugt, salat og dressing

Ingredienser

( 6 stk. )

  • 6 stkæg
  • 2 stkrød peberfrugt
  •  salat efter eget valg
  •  cæsardressing
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  alufolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækker wrap til madpakken med kogte æg, peberfrugt, salat og dressing. OBS: Denne opskrift er udviklet med udgangspunkt i de gennemsnitlige pakkestørrelser i supermarkedet, så du mindsker madspild.

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i ca. 9 minutter i kogende vand med låg på gryden. Skyl dem herefter i koldt vand, pil dem og skær dem i kvarte.

2. Skyl og rens peberfrugten, skær dem i strimler og skyl salaten.

3. Læg salat, peberfrugt, æg og en stribe dressing midt på en wrap. Rul den sammen og rul den stramt i alufolie eller madpakkepapir.

4. Herefter kan du halvere den med en skarp kniv, hvis du har lyst. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre