Wrap, kartofler, ost og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Smør en tortilla med avocadocreme. Rul den sammen med skyllet salat, vasket tomat i skiver, skyllet rød peberfrugt, befriet for kerner, i strimler og hamburgerryg.

2. Top et stykke rugbrød med ost i skiver og peberfrugt. Pak lidt kartofler fra aftensmaden i madpakken sammen med skyllede radiser og vindruer.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at vÌre fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber sü mange forarbejdede pülÌgsprodukter, som f.eks. kødpülÌg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte für det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistÌnkes for at vÌre krÌftfremkaldende i for store mÌngder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre