Tip til nemme madpakkeboller
Dorthe er vild med vores madpakkeboller, og hun har delt et tip med os, der gør bollerne ekstra lækre:
Madpakkebollerne skal være fugtige
Som til alle andre grove boller så skal dejen til madpakkebollerne helst være ret fugtig, for at bollerne ikke bliver tørre. Det er også en fordel, at bollerne ‘hænger sammen’ – for så mister de ikke så meget fugt under bagningen.
Bag bollerne i en bageplade
Dorthe blander alle ingredienserne sammen i sin røremaskine, hvori dejen også får lov at hæve. Når dejen er hævet, hælder Dorthe hele massen ud på en bageplade, hvorefter hun deler dejen med en pizzaskærer.
(Ekstra lækre) madpakkeboller
Ved at følge Dorthes tip bliver bollerne lige store og hænger sammen, men kan nemt knækkes fra hinanden efter bagning. Samtidig får man hverken beskidt køkkenbord eller beskidte hænder – det er kun skålen fra røremaskinen og et rivejern, der skal i opvaskemaskinen bagefter.
Tusind tak for det gode tip, Dorthe! Vil du selv prøve kræfter med bollerne, finder du opskriften på de gode madpakkeboller lige her.