SE FLERE TIPS HER

Vælg de rigtige radiser

Sådan vælger du mellem milde og stærke radiser

Radiser er en lækker snack i madpakken, men kan også være en bitter mundfuld for små munde. Sådan vælger du de rigtige radiser, hvis dine unger ikke er vilde med flammer i halsen. 

Radise-sorter

I de fleste supermarkeder kan man få de to radisesorter French Breakfast og Cherry Bell.
French Breakfast er den lidt aflange radise med en hvid spids. Det er den mildeste af de to sorter og derfor det gode valg for de
utrænede radise-spisere.
Cherry Bell er helt rød og rund og har en lidt stærkere eftersmag. Den er god for de lidt mere hærdede radise-spisere.

Jo mindre, jo mildere

Radiser bliver stærkere og kraftigere i smagen, jo større de bliver. Så tjek størrelsen på radiserne næste gang du handler. De skal være max
1-2 cm. i diameter – bliver de større end det, forringes smagen. 

Hold radiserne friske

Radiser er bedst, når de føles faste, og bladene ikke er slatne. Fjern toppen og put dem i køleskabet – så kan de holde sig i 5-6 dage. 

SE VORES LÆKRE PRODUKTER HER