Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Det bliver super nemt i dag, når du blot skal opvarme resterne fra gårsdagens moussaka og lave en græsk salat som tilbehør, God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra moussaka
- kogte kartofler
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkrødløg
- 1 stkrød peberfrugt
- salat efter eget valg
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 100 gramoliven
- olivenolie
- balsamicoeddike
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens moussaka i ovnen eller mikroovnen. Steg kartoflerne på en pande i lidt olivenolie.2
Halver den skyllede agurk og fjern kernerne i midten. Skær agurken i skiver, som du bedst kan lide dem. Pil løget, halver det og skær det i tynde skiver.3
Skyl peberfrugt og skær den i skiver, bland dem sammen med skyllet salat, agurk, løg og den afdryppede salatost, dressingen fra salatost og oliven. Top med, balsamicoeddike, salt og peber.4
Server moussakaen med stegte kartofler og den lækre græske salat. Velbekomme!Tip
Ekstra smag: Du kan vende din græsk salat med lige det krydderi, du allerbedst kan lide. F.eks. tørret oregano.