Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi elsker opskrifter, der kun tager 15 minutter at lave! Her har vi lavet lune pitabrød med fyld af nem hjemmerørt tunsalat med karry og forårsløg og serveret dem med masser af grøntsager og kogte æg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 2 dåsetun i vand
- 3 stkforårsløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spskkarry
- 1 spskmayonnaise
- 200 gramfrosne ærter
- 10 stkcherrytomater
- 285 gramløse majs
- 4 stknapoli pitabrød
- 325 gramrevne gulerødder
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.2
Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille.3
Hæld væden fra tunen. Rens og skyl forårsløgene og hak dem fint. Bland herefter tun og forårsløg med creme fraiche, karry og mayo. Smag til med salt og peber.4
Overhæld ærterne med kogende vand, så de tør op. Skyl og skær tomaterne i både. Hæld væden fra majsene og lun pitabrødene.5
Fyld pitabrødene med ærter, majs, tomater, revne gulerødder, æg og tunsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater. De kan også røre tunsalaten og smage den til.