Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Hjemmelavet hønsekødssuppe lyder måske lidt bøvlet og omstændigt, men her bruger vi resterne fra gårsdagens kyllingelår, så du kan lave suppe på blot 25 minutter. Vi serverer suppen med pasta og groft toastbrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- stegte kyllingelår
- 1.5 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 400 gramfrosne suppeurter
- kogt pasta
- 6 skivefuldkornstoast
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil kødet af kyllingelårene og gem det til senere. Bring benene i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.2
Tag benene op og si suppen. Tilsæt suppeurterne, kyllingestykkerne og den kogte pasta i suppen. Varm op og smag til med salt og peber.3
Rist toastbrødene i en brødrister.4
Server den dampende varme suppe med pasta og ristet toast. Og så må der slubres. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.
Mere smag: Du kan vælge at give suppen et asiatisk twist med kokosmælk og karry.