Hønsekødssuppe med suppeurter og pasta - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hønsekødssuppe med suppeurter og pasta - dag to

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Hjemmelavet hønsekødssuppe lyder måske lidt bøvlet og omstændigt, men her bruger vi resterne fra gårsdagens kyllingelår, så du kan lave suppe på blot 25 minutter. Vi serverer suppen med pasta og groft toastbrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Pil kødet af kyllingelårene og gem det til senere. Bring benene i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.

2. Tag benene op og si suppen. Tilsæt suppeurterne, kyllingestykkerne og den kogte pasta i suppen. Varm op og smag til med salt og peber.

3. Rist toastbrødene i en brødrister.

4. Server den dampende varme suppe med pasta og ristet toast. Og så må der slubres. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.

Mere smag: Du kan vælge at give suppen et asiatisk twist med kokosmælk og karry.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre