Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Røget makrel kan altså noget! Her har vi lavet en simpel opskrift på en lun pastasalat med bagte gulerødder og søde kartofler vendt med friske ærter, pesto - og lækker røget makrel. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramgulerødder
- 400 gramsøde kartofler
- 300 gramfuldkornspasta
- 500 gramfriske ærter
- 30 gramspæde spinatblade
- 150 gramrøget makrel
- 90 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl gulerødderne og de søde kartofler. Skær dem i mundrette stykker og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 20 min.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.4
Bælg ærterne og skyl spinaten. Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet.5
Vend alle ingredienserne sammen med pesto eller server det hele i små skåle, så familien kan sammensætte deres egen yndlings-pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bælge ærterne og vende pastasalaten sammen.