Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
De smager super godt, de her klatkager, vi har lavet af resterne fra gårsdagens kartoffelmos. Klatkagerne serveres som tilbehør til mørbradgryden fra i går sammen med lyn-kogt broccoli. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra kartoffelmos
- 4 stkæg
- 2 spskhvedemel
- rester fra mørbradgryde
- 1 stkbroccoli
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bland den kolde kartoffelmos med æg, mel og lidt salt og peber. Steg klatter af mosen på en pande i lidt olivenolie til de er brune på begge sider.2
Opvarm imens resterne fra gårsdagens mørbradgryde.3
Pluk buketter af broccolien i mindre stykker, skyl dem og kog dem i 3-5 minutter - eller efter smag. De skal være gennemvarme men stadig ha' bid.4
Server mørbradgryden med klatkager og broccoli. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at plukke buketter af broccolien.