Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Yes, det bliver både super lækkert og super nemt i dag! Du skal blot blande pulled pork-resterne fra i går med marinade og lave en hurtig gulerodsslaw. Hele herligheden serveres i pølsebrød med syltede rødløg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra pulled pork
- 0.5 dlfærdig barbequemarinade
- 200 gramedamamebønner
- 300 gramgulerødder
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- sød sennep
- 8 stkpølsebrød
- syltede rødløg
- sukker
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bland resterne fra pulled pork med barbequemarinaden. Hvis du har meget kød tilovers fra i går, skal der måske lidt mere marinade i.2
Hold kogende vand over edamamebønnerne og lad dem tø op. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland gulerødder og edamamebønner sammen med creme fraiche og lidt sennep. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.3
Lun pølsebrødene i ovnen.4
Server pulled pork og gulerodsslaw i pølsebrød sammen med syltede rødløg på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødderne og rive dem på rivejernet. De kan også blande gulerodsslaw sammen.