Veggieburgere med hummus og mozzarella. Hertil rodfrugtfritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 70 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 2 kuglemozzarella
  • 2 stkavocado
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 130 gramgul pesto
  • 200 gramhummus
  • 75 gramrevne gulerødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Veggieburgere med hummus og mozzarella. Hertil rodfrugtfritter.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Skønne vegetarburger med hummus, pesto, avocado, mozzarella og grøntsager. Serveret med sprøde rodfrugtefritter på siden. Mums - og god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 70 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 2 kuglemozzarella
  • 2 stkavocado
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 130 gramgul pesto
  • 200 gramhummus
  • 75 gramrevne gulerødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og bag rodfrugtfritterne efter anvisningen på posen.

2. Skyl salaten og agurken. Skær agurken og mozzarellakuglerne i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær avocadoen i skiver.

3. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

4. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen veggieburger. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele rodfrugtefritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. De kan også hjælpe med at skære grøntsager og anrette i skåle.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre