Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super nem og lækker opskrift med kyllingespyd marineret i ketchup og paprika og serveret med økologiske pommes frites og hjemmelavet coleslaw med vindruer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 2 spskketchup
- 0.5 spskpaprika
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 0.5 stkspidskål
- 250 gramgulerødder
- 250 gramstenfri vindruer
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spsksød sennep
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskeddike
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Bland lidt olivenolie, ketchup, paprika, salt og peber sammen i en skål og vend kyllingestykkerne rundt i marinaden. Sæt kyllingestykkerne på grillspyd, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.3
Tilbered pommes fritene efter anvisningen på posen.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl vindruerne og skær dem evt. i halve efter smag.5
Rør creme fraiche, sennep, mayonnaise, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med spidskål, gulerødder og vindruer i en skål.6
Server de saftige kyllingespyd med sprøde fritter og cremet coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kylling på grillspydene.
Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse til fritterne.