Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en lynhurtig vegetar tikka masala, hvor vi bruger frosne fintsnittede grøntsager, som vi blander med tikka masala sauce, kikærter og kokossauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrossen grøntsagsblanding
- 350 gramtikka masala sauce
- 3 dlvand
- 1.65 dlkokosmælk
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 140 gramtomatpuré
- 240 gramkikærter
- 0.5 stkcitron
- 4 stknapoli pitabrød
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i 3-4 minutter.2
Tilsæt herefter tikka masala sauce, vand (som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med), kokosmælk, smuldret bouillon, tomatpuré og drænede kikærter.3
Lad det simre i 5-7 minutter og smag herefter til med salt, peber og citronsaft.4
Lun Napolibrød i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker.5
Server tikka masala med brød og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til - det kan godt være en udfordrende smag for nogle børn, men det hjælper, hvis de smager saucen til.
Mere smag: Du kan sagtens tilsætte spidskommen, stødt koriander eller friske koriander.