Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Gratineret lasagnette er en slags lasagne, hvor der er brugt pastaer istedet for pastaplader. Vi har brugt resterne fra spaghetti med kødsovs fra i går og serverer med en hurtig gulerodssalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- kogt pasta
- rester fra kødsovs
- 600 gramgulerødder
- 1 stkrødløg eller alm. løg
- 2 stktomater
- 90 gramgrønne oliven med paprika
- 100 gramrevet ost
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland med pasta og kødsovs og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag lasagnetten i ca. 15-20 minutter.3
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl løget og skær det i tynde ringe. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette stykker. Bland revne gulerødder med tomater, løg, oliven og valgfri dressing.4
Servér den lækre lasagnette med salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere tomaterne. De kan selvfølgelig også dække bord..!