Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
10 min
Vi har lavet en anderledes pasta med kødsovs, der minder lidt om sovsen til lasagne, da vi har brugt mornaysauce. Vi serverer kødsovsen med pasta og gnavergrønt. Husk at gemme halvdelen til lasagnette i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 grampennepasta med fuldkorn
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 spskpaprika
- 2 fedhvidløg
- 800 gramhakket oksekød
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 spsktørret oregano
- 100 gramtomatpuré
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 5 dlmornaysauce
- 400 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie og paprika i en stor gryde til den er faldet sammen og tøet op. Tilsæt presset hvidløg og hakket oksekød og brun det godt af.2
Tilsæt hakkede tomater, oregano, tomatpuré, mornaysauce og smuldret bouillon og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Gem halvdelen af pastaen til i morgen.4
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.5
Server pasta og kødsauce med gnavergrønt og husk at gemme halvdelen af både pastaen og kødsovsen til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt. De kan også smage kødsovsen til.