Pitabrød med rester fra græsk fad og tzatziki - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med rester fra græsk fad og tzatziki - dag to

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

I dag er der lynhurtig aftensmad, da vi bruger resterne fra gårsdagens græske fad som fyld i lune pitabrød sammen med grøntsager og færdiglavet tzatziki. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens græske fad i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl tomater og agurk og skær det hele i mundrette stykker. Skyl salaten.

3. Lun pitabrødene i ovnen, i 30-60 sekunder i mikroovnen eller på brødristeren.

4. Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad alle fylde pitabrødene med kødsauce, tzatziki og grøntsager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære grøntsagerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre