Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
Pølsemix er en klassiker fra den lokale grillbar! Vi har lavet en knap så friteret udgave med kartofler, grillpølser og karry, som serveres med blåbærsalat.
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 650 gramnye kartofler
- 350 gramgrillpølser
- 1 spskkarry
- 40 gramsolsikkekerner
- 125 gramblåbær
- 300 gramfærdig kålsalat
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Skær løgene i tern. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem og pølserne i mindre stykker.3
Fordel løg, kartofler, pølser, lidt olivenolie og karry i et ovnfast fad og bland det hele godt sammen. Krydr med salt og peber. Bag det i ca. 25 minutter - eller til kartoflerne er møre.4
Imens pølsemixen er i ovnen, gør du salaten klar.5
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl blåbærrene og bland kålsalaten med blåbær og de ristede solsikkekerner. Top med valgfri dressing.6
Server pølsemixen med ketchup og blåbærsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad din børn skære kartofler og pølser i mindre stykker.