Medister med fritter, brun sovs og forårssalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Medister med fritter, brun sovs og forårssalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

MUMS! Medister med pommes frites og en lækker brun sovs - det bliver ikke meget bedre! Vi serverer hele herligheden med en nem forårssalat med asparges og mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og tilbered fritterne efter anvisningen på posen - eller lav dine egne. Klik på kokkehuen og få vores nemme opskrift.

2. Lav i mellemtiden salaten. Knæk bunden af aspargesene og smid dem ud. Skær resten i mundrette stykker og steg dem på en pande i lidt olivenolie med lidt presset hvidløg i et par minutter.

3. Skyl agurken og skær den i mundrette stykker. Hak mandlerne groft (hvis du kan lide dem ristet, så rist dem kort på en pande). Skyl spinaten. Bland spinaten med aspargesene, agurken, de hakkede mandler og valgfri dressing.

4. Steg medisteren på begge sider i lidt olivenolie på en pande, til den er gennemstegt. Tag medisteren af panden og lad panden stå - vi skal bruge det overskydende fedt og smag til sovsen.

5. Hæld fløde og vand på panden sammen med smuldret bouillonterning og timian. Lad det koge op under omrøring ved svag varme.

6. Rør lidt majsstivelse ud i vand i en kop og hæld blandingen på panden lidt efter lidt, til sovsen har den konsistens, du bedst kan lide. Tilsæt lidt kulør til sovsen, til den har den ønskede farve. Smag til med salt og peber og evt. lidt citron og sukker.

7. Server medisterpølsen med fritter, sauce og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære agurken og aspargesene i stykker og blande salaten. De kan også røre i sovsen og smage den til - det er børn verdensmestre i!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre