Max 15 min.: Tunsalat med madbrød og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkavocado
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 stkcitron
  • 3 stknapoli pitabrød
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tunsalat med madbrød og humus

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en super simpel tunsalat med spidskål, en færdig salatblanding, agurk, rødløg og avocado. Serveret med en færdiglavet hummus og lune fuldkornsmadbrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkavocado
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 stkcitron
  • 3 stknapoli pitabrød
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Skyl agurken og pil skrællen af rødløget. Skær agurken og avocadoerne ud efter eget ønske og skær rødløget i små tern.

2. Dræn tunen for olie og vend fisken sammen med grøntsagerne og en god sjat olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

3. Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.

4. Server tunsalaten med lune madbrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Tilsæt en håndfuld oliven.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre