Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en super simpel tunsalat med spidskål, en færdig salatblanding, agurk, rødløg og avocado. Serveret med en færdiglavet hummus og lune fuldkornsmadbrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 2 stkavocado
- 2 dåsetun i olie
- 1 stkcitron
- 3 stknapoli pitabrød
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Skyl agurken og pil skrællen af rødløget. Skær agurken og avocadoerne ud efter eget ønske og skær rødløget i små tern.2
Dræn tunen for olie og vend fisken sammen med grøntsagerne og en god sjat olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.3
Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.4
Server tunsalaten med lune madbrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Tilsæt en håndfuld oliven.