Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Fiskefrikadeller er et hit hos de fleste børn og en god måde at servere fisk for familien. Her serverer vi dellerne med en nem pastasalat med fuldkornspasta, færdigsnittet grøntsagsris og en hurtig dressing med urter, cremefraiche og dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 400 gramfiskefars
- 1 pottedild
- 1 pottepurløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 350 gramfærdigsnittet grøntsagsris
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Varm en pande med rapsolie og form fiskefrikadeller af farsen med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.3
Imens fiskedellerne steger: Skyl dild og purløg og hak det fint. Rør dild, purløg, creme fraiche og den tilhørende dressing til grøntsagsrisene sammen i en skål.4
Vend pastaerne sammen med grøntsagsrisene og dressingen. Smag til med salt og peber.5
Server de lune fiskedeller sammen med cremet pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friskpresset citron.