Fiskedeller med cremet pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottedild
  • 1 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 350 gramgrøntsagsris
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskefrikadeller er et hit hos de fleste børn og en god måde at servere fisk for familien. Her serverer vi dellerne med en nem pastasalat med fuldkornspasta, færdigsnittet grøntsagsris og en hurtig dressing med urter, cremefraiche og dild. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Varm en pande med rapsolie og form fiskefrikadeller af farsen med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

3. Imens fiskedellerne steger: Skyl dild og purløg og hak det fint. Rør dild, purløg, creme fraiche og den tilhørende dressing til grøntsagsrisene sammen i en skål.

4. Vend pastaerne sammen med grøntsagsrisene og dressingen. Smag til med salt og peber.

5. Server de lune fiskedeller sammen med cremet pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med friskpresset citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre