Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem bulgursalat med færdigsnittet broccolisalat, edamamebønner og bulgur. Vi topper hele herligheden med ferskner og hasselnøddeflager og serverer med rugbrødssnacks og hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 150 gramedamamebønner
- 4 stkferskner
- 265 gramfærdig broccolisalat
- 40 gramhasselnøddeflager
- 110 gramrugbrødssnack
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren og edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Hvis du ikke kan få løstfrosne edamamebønner så husk at bælge bønnerne efter de er tilberedt.2
Skyl fersknerne, fjern stenene og skær dem i små både.3
Vend broccolisalaten sammen med bulguren, edamamebønnerne og den tilhørende dressing. Smag til med olivenolie, salt og peber og top med blommer og hasselnøddeflager.4
Server bulgursalaten i skåle med rugbrødssnacks og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.